Salta al contingut principal

Sobre el professorat

ABUNDI MONTERDE

Abundi Monterde après l'art de fer pans de la seva àvia i la seva mare quan tots els diumenges, sent un infant, va servir per reunir tota la família al voltant de la taula per menjar aquest plat típic de la seva València natal a passar grans moments.

Aquest coneixement li va servir en els seus anys d'adolescència per passar a través de tots els concursos d'arròs a la Regió de València amb l'única intenció de divertir-se, almenys en aquell moment, com més tard va adonar que aquestes experiències que es forja la passió de la cuina d'avui.

En els seus 30 anys de carrera ha treballat en diversos restaurants com un xef, ha dirigit el seu propi establiment i ha estat col·laboradora tècnica d'importants empreses de la indústria alimentària, però per la paella sempre ha tingut un toc especial , ja que va decidir dedicar-se exclusivament a un plat més alegries que li donava.

Anys d'investigació li ha permès desenvolupar una acurada tècnica per poder cuinar aquest plat típic de la cuina mediterrània per a grups grans, sense perdre la qualitat i no de l'autèntic sabor de l'arròs que li ha portat a ser un reconegut Mestre Paeller a Espanya i Andorra.

Gaudeixo de cada paella per preparar-lo, vaig sentir com a casa i això és el que vull transmetre a la gent.

B-Grup
Nissan
Cacaolat
VallNord
Repsol
Autobello
Naturland
Estrella Damm
Disbesa
award-2
award-3
award-4
award-5
award-6
award-7

Solicita presupuesto para tu evento